Gratis Demobezoek Warmte-krachtkoppeling

Ben je steeds op zoek naar manieren om je klantenbestand uit te breiden? Dan is (micro-) warmte-krachtkoppeling iets voor jou. Laat je inspireren en kom naar dit gratis demobezoek!

Wat?

Warmte-krachtkoppeling (WKK) gebruikt gas of biomassa zeer efficiënt om zowel warmte als elektriciteit te maken. Je klanten hebben het lekker warm in de winter én voorzien tegelijk in hun eigen stroombehoefte.

Jan Caerels, projectmedewerker bij COGEN – de sectororganisatie voor WKK, laat je gedurende het demobezoek uitgebreid kennis maken met deze technologie en hij schetst het potentieel ervan voor het Belgische energielandschap. Hij geeft je inzicht in hoe je zelf met warmte-krachtkoppeling aan de slag kan en wie je daar bij kan helpen. Het technische plaatje wordt uit de doeken gedaan door een WKK expert van Bosch.

Op deze locatie staat sinds 2017 een gasmotor opgesteld die een elektrisch vermogen van 10 kilowatt levert. De motor werkt samen met enkele gasketels om te voorzien in verwarming en sanitair warm water. De ambitie van dit project is om elk jaar 60.000 kWh aan elektriciteit te produceren.

Praktisch

We ontvangen je graag bij "De Ideale Woning" te Spoorwegstraat 55, 2600 Berchem. 
Het demobezoek start op 22 mei 2018 om 16u en het eindigt om 18u.

Deelnameprijs

Gratis

22 mei 18
16:00 - 18:00
Berchem

Meer info